KUCHYNĚ DO TVARU
Víc očí, víc vidí
Stavební úpravy
nezalekneme se ničeho, vše je pro nás výzva, upravíme příčky
Elektroinstalace
připravíme kompletní elektro-instalace do vašeho bydlení
Stěrky do bytu
zajistíme designové stěrky do vašeho interiéru včetně poradenství
První, co je třeba zvážit, je vhodně si vybrat z kuchyně do tvaru. Už v této fázi doporučujeme oslovit odborníka.
Proč?
Zkrátka a dobře, víc očí, víc vidí! Je sice pravda, že každý prostor má své limity, ale mnohé lze výrazně posunout, obzvlášť, když řešíme výběr z kuchyně do tvaru.
Výběrem kuchyně do tvaru získáte nejen ideální manévrovací prostor pro vaření, ale také spoustu úložného místa.
ČISTOTA, PŮL ZDRAVÍ
Aneb koš vedle kořenek nepatří
Ať už společně vybereme kuchyni do tvaru U, L, G, klasickou rovnou kuchyni nebo oblíbenou kuchyňskou linku s ostrůvkem, dbáme na to, aby byl prostor naplánován nejen dle doporučení Dynamic Space , ale především dle vašich individuálních potřeb a zvyků.
KUCHYNĚ S OSTRŮVKEM
Elegantní způsob propojení obytné části s kuchyňskou linkou, navíc s možností barového sezení.
KUCHYNĚ DO TVARU ”L” (ROHOVÁ)
Kuchyně do tvaru L jsou oblíbené nejen mezi majiteli garsonek, ale i velkých rodinných sídel.KUCHYNĚ DO TVARU “U”
Svým uživatelům poskytují kuchyně do tvaru U obrovskou variabilitu v uspořádání.Existuje několik ověřených zásad, kterých je dobré se držet. Kuchyně do tvaru lze rozdělit do dílčích tematických zón. Ty by se měly ideálně doplňovat tak, abyste si práci v kuchyni skutečně užili a nenachodili desítky zbytečných kilometrů. Pro ilustraci můžeme zmínit, že pracovní plocha by měla být v blízkosti plochy varné. Odpad by neměl sousedit se skladem potravin, lednice by se neměla přímo dotýkat zdrojů tepla, atd.
V zásadě platí jednoduché pravidlo, kterým určujeme směr pořadí: “vyndám z lednice, umyju, připravím, uvařím a vydám”.
Vždy říkáme: pokud nám to rozměry kuchyňské linky dovolí , je ideální kuchyňské zóny plánovat zleva doprava:
- Skladovací zóna (lednice, sklad potravin).
- První pracovní zóna (pro odložení potravin).
- Mycí zóna (myčka, dřez) pro očištění potravin.
- Druhá pracovní zóna (pro zpracování a přípravu potravin).
- Varná zóna (trouba, sporák, mikrovlnka) pro tepelné zpracování potravin.
MY CHYBY NEOPAKUJEME
Nevstupujte dvakrát do jedné řeky
Než začneme společně řešit plánování kuchyně do tvaru, zamyslete se nad tím, co vám vadí na té stávající. I takové detaily, jako zachytávání zástěry za kuchyňské úchytky nebo recidivující boule na čele způsobená nevhodnou výší výklopů , lze eliminovat!
Sledujte nás na FACEBOOKU!
Zajímá vás svět kuchyní, nábytku či interiérového designu? Na nic nečekejte a navštivte náš Facebook, kde se dozvíte mnohem více! Pravidelně zde zveřejňujeme mnoho zajímavých informací.
JAK SE O NÁS MLUVÍ
Vaše spokojenost je náš úspěch
Přečtěte si recenze našich spokojených zákazníků a nechte se inspirovat realizacemi kuchyní schöbel!
Moc děkuji za vstřícnost, skvělý přístup i výslednou nádhernou a funkční realizaci kuchyně.
Kateřina M.
soukromý investor
Doporučuji studio a děkuji za skvělý návrh kuchyně, perfektní servis a navíc přátelský přístup. Byli jsme moc spokojeni.
Silvie M.
soukromý investor
NÁŠ BLOG
SLEDUJTE NAŠE NOVÉ
ZPRÁVY
Jelikož se obor výroby kuchyní neustále rozvíjí a MY sledujeme nejnovější technologie a postupy, budeme rádi, když je budete sledovat S námi. Přinášíme na český trh jen to nejlepší!